Levering

➡️ Levering 1-3 hverdagegls levering divinestyle

➡️ Leveringsgebyr:

- 47 DKK uden omdeling (GLS pakkeshop)

- 59 DKK med omdeling (til den ønskede privatadresse eller erhvervsadresse)

➡️ FRI FRAGT ved køb over 699 DKK

➡️ Vi afsender vores pakker med GLS. 

 

 

Yderligere Information

Vi afsender vores pakker med GLS. Prisen for leveringen afhænger ikke af produktets størrelse og vægt. Du betaler samme pris uanset din ordres størrelse. Dine varer bliver leveret til førstkommende hoveddør ved jorden i dit hus eller etageejendom. Chaufføren går ikke indenfor i dit hjem med varerne. Har du indtastet dit mobilnummer, modtager du aftenen før levering en sms med et 4-timers interval for levering. Desuden ringer chaufføren ca. 30 min. før levering. Er du ikke hjemme til at modtage din levering, kan der arrangeres en genlevering mod betaling af genleveringsomkostningerne. Bemærk: du skal underskrive og fremvise gyldigt billede-ID for udlevering af din ordre.

Levering til Pakkeshop med GLS

Vælger du levering til GLS Pakkeshop, får du mulighed for at få dine varer leveret til en af de nærmeste Pakkeshops. Du bedes skrive navnet og adressen på den ønskede pakkeshop ved bestilling. Du finder Pakkeshops i butikker over hele landet (kiosker, tankstationer, supermarkeder). Du vil modtager en SMS, så snart din pakke er klar til afhentning.

Hvis du ikke afhenter pakken, og den returneres til os, vil du få refunderet varen. Du vil modtage dine penge tilbage for produktet, minus omkostningerne for returnering til os (47kr.)

* Bemærk: Vi sender ikke i weekenderne. Hvis du bestiller din pakke på en fredag efter kl. 10:00, sendes din pakke på mandag.