Om os

Velkommen til vores hjemmeside, vi er glade for at du har besøgt os. Her lidt info om os.

Vores onlinebutik DivineStyle er 100% ejet af Fun and Chic I/S. Firmaet Fun and Chic er en danskejet familievirksomhed, skabt af en mor til tre børn og deres bedstemor.

Vi startede med at sælge legetøj i 2016 på www.funandchic.dk. I starten af 2023, skabte vi en ny butik med unikke smykker til exceptionelle kvinder, der værdsætter elegance til en overkommelig pris.

Vores smykker kommer fra Europa, og er lavet af den højeste kvalitet sølv 925, herunder 14K, 18k og 24K forgyldt sølv. Ønsket om at udvikle vores sortiment, er født ud af kærligheden til smykker og ønsket om at give kunderne unikke produkter til en fair pris. I vores sortiment finder du øreringe, halskæder, armbånd, ringe, vedhæng og mange flere.

Da vi lige er startet, vil vores tilbud gradvist blive udvidet med nye produkter. Vores mål er at yde den bedste service til vores kunder med stort udvalg af kvalitet smykker.

Vi regner med opbakning og forståelse fra kunderne ved starten af vores nye butik. I er også velkomne til at sende kommentarer og forslag til forbedring af butikken.

Vi sælger kun online og vi har ikke en fysisk butik. Vi håber, at du kan finde noget der frister i vores sortiment.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål vedr. din ordre eller vores produkter.

Mange tak for dit besøg på vores hjemmeside! 

Klaudia

tak for besøget hos Divine Style